Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...23:01 Bakan Yerlikaya: "Beraberliğimize, kim yan bakıyorsa biz de onlara düz baka...
Sami Er
Türkiye 17 Mart 2018 - 17:58 Yorum: 0

Başkan Altunay, Edirneliler Kültür ve Kalkındırma Derneğinin açılışına katıldı

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, tadilatın ardından yeniden hizmete sunulan Edirneliler Kültür ve Kalkındırma Derneğinin açılışına katıldı.

Başkan Altunay, Edirneliler Kültür ve Kalkındırma Derneğinin açılışına katıldı

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, tadilatın ardından yeniden hizmete sunulan Edirneliler Kültür ve Kalkındırma Derneğinin açılışına katıldı. Afrin'de yürütülen operasyonla ilgili konuşan Başkan Altunay, "Afrin'deki savaş bütün devletlere karşı yapılan bir savaştır" dedi.

Gaziosmanpaşa'da bir süredir tadilatta olan Edirneliler Kültür ve Kalkındırma Derneği yeni haline kavuştu. Derneğin açılış programına Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay katıldı. Belediye Başkanı Altunay, derneğin açılışında tek tek hemşehrileri ile selamlaştı. Açılış çerçevesinde Afrin'de görev yapan askerler için dualar edilerek, ilahiler okundu.

Programın açılış töreninde konuşan Cahit Altunay, "Biz öyle milletiz ki dünyada bir örneği yok. Bugün nereye gidersek gidelim nereden ses gelirse gelsin oraya salık kalmayan mazlumların sesine kulak veren ve mutlaka orada TİKA'sıyla, Kızılay'ı ile, gönüllü kuruluşlarıyla olan bir milletin mensuplarıyız. Biz öyle bir devletiz ki gerektiğinde "komşusu aç yatarken tok yatan bizden değil" anlayışı ile 3 buçuk milyon insanı bağrına basan toplumun neferleriyiz. Bugün bir destan daha yazıyoruz. Şu an Afrin" deki savaşı sıradan bir savaş olarak algılamayınız çünkü bütün devletlere karşı yapılan bir savaştır. Hiçbir örnek gösteremezsiniz ki girdikleri yerde sivillere zarar vermeden çıksınlar hiçbir devlet yoktur ki bu kadar titiz ustaca bir savaşı yönetiyoruz" dedi.

"Bizi rahatsız edenlere gereken dersi vereceğiz"

Afrin'de başarılı bir operasyonun yürütüldüğünü belirten Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, "Tarihi okuyorsunuz köpeklere kadar öldürerek geçerler, kadınlara işkence ederler, çocuklara işkence ederler, savaş sonuçlarını okuduğumuzda içimiz cız eder. Bizim ordumuz, bizim askerlerimiz, polislerimiz, vatandaşlarımız ve koruyucularımız ile öyle bir savaş taktiği uyguladılar ki bugüne kadar 2 ayda adeta ilmek ilmek dokuyarak tek bir sivilin burnunun kanamasına izin vermeyerek başarılı bir şekilde Afrin düşürülme noktasına geldi. Onları kalkan olarak kullandıkları halde onları tere yağından kıl çeker gibi kurtarıp sadece terörist olanlara kurşunlar sıkıldı. Bu ne hazırlıkmış ki her taraf tünelle dolmuş. Ben zannettim ki düz ovada ilerleyeceğiz, önümüze çıkanı vuracağız. Öyle mi? Hayır. Adım başı mayın o kadar çok tünel var ki, bunu Afrinliler yapmadı. Bunu yapan güçler belli. Oraya 6 bin tır silah gönderenler belli. Uçaklarla her türlü donanımı son tesisat üretilmiş o makinelileri gönderenler belli. Biz bunlara karşı başarı elde ediyoruz. Tamamına meydan okuyoruz ve diyoruz ki içimizde bize sıkıntı verenlere sonra da sınırlarımızda bizi rahatsız edenlere gereken dersi vereceğiz" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'a plaket takdim edildi.

Başkan Altunay, Edirneliler Kültür ve Kalkındırma Derneğinin açılışına katıldı

Başkan Altunay, Edirneliler Kültür ve Kalkındırma Derneğinin açılışına katıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber