Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 18 Ağustos 2022 - 11:43 Yorum: 0

Başkan Arıkan, "Eğitim alanında birçok projeye imza attık"

Çocukların eğitim hayatlarına değer katabilmek için belediye olarak her türlü projenin içinde olmaya gayret gösterdiklerini belirten Bingöl Belediye Başkanı...

Başkan Arıkan, 'Eğitim alanında birçok projeye imza attık'

Çocukların eğitim hayatlarına değer katabilmek için belediye olarak her türlü projenin içinde olmaya gayret gösterdiklerini belirten Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, "Çocuklarımızı yenilikçi eğitim olanakları ile buluşturup, onları en iyi şekilde geleceğe hazırlamak adına eğitim alanında birçok projeye imza attık" dedi.

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Arıkan ve İl Milli Eğitim Müdürü Yücel, kentte eğitimin genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Arıkan, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim hayatlarına değer katabilmek için Bingöl Belediyesi olarak her türlü projenin içinde olmaya gayret gösteriyoruz. Çocuklarımızı yenilikçi eğitim olanakları ile buluşturup, onları en iyi şekilde geleceğe hazırlamak adına eğitim alanında birçok projeye imza attık. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte hareket ederek sorunların çözümü noktasında katkı sağlamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel ise "Göreve başladığımız günden itibaren eğitim alanında istişarelerde bulunduğumuz Erdal Arıkan Başkanımız, her zaman yanımızda olmuş ve desteklerini hep hissettirmiştir. Eğitim alanında yapmış olduğu katkılardan dolayı başkanımız Arıkan'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber