Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Kasım 2017 - 10:38 Yorum: 0

Başkan Asya’dan Öğretmenler Günü mesajı

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Asya’dan Öğretmenler Günü mesajı

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Belediye Başkanı Feyat Asya, öğretmenlerin ülkenin kalkınmasında, nitelikli insan yetiştirilmesinde, toplumdaki barışın ve huzurun sağlanmasında önemli sorumluluklar üstlendikleri vurguladı. Çocukların ve gençlerin sosyalleşerek toplumsal hayata hazırlanmasında ve ülkenin kültürel mirasının genç kuşaklara aktarılmasında öğretmenlerin önemli bir faktör olduğunu belirten Başkan Feyat Asya, tarihin her döneminde öğretmenlere hak edilen değerin verildiğinin altını çizdi. Öğretmenlerin rehberliği sayesinden geleceğe dair hedeflere ulaşılabileceğini kaydeden Başkan Asya, eğitim adına yapılan her çalışmanın devletin ve milletin kaderini doğrudan etkilediğini ifade etti.

Okumanın ve öğrenmenin insanoğlu için vazgeçilmez bir olgu olduğunu söyleyen Başkan Asya, "İçinde bulunduğumuz teknoloji çağında bilgi üretimi hayati bir önem kazanmıştır. Bilginin kaynağı olan eğitim gönüllüleri öğretmenlerimiz, yarınlar adına umut bağladığımız en büyük güçtür. Yaşamın her döneminde eğitim öğretime büyük bir gereksinim bulunmaktadır. Bu kutsal görevi sürdüren, bugünlerin ve yarınların mimarı öğretmenlere, çağdaş ve demokratik bir toplum oluşturmak adına, büyük sorumluluklar düşmektedir. Ülkemizin geleceğinde önemli görevler üstlenen öğretmenlerimiz hepimizin baş tacıdır. Toplum olarak sıkıntılı süreçler geçirdiğimiz bugünlerde sizlerin önderliğinde gençlerimizi geleceğe iyi hazırlayabiliriz. Doğru bilgilerle devletine ve vatanına karşı sorumluluklarının farkında olan insanlarımız, 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünde olduğu gibi kendilerini tanklara ve toplara siper etmekten geri kalmazlar. Bu da hakikatleri insanlarla buluşturmakla olur. Bu duygu ve düşüncelerle büyük fedakarlıklarla eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren, bir toplumun şekillenmesinde önemli görevler üstlenen ve gençlerimizin iyi bir şekilde yetişerek vatanına sahip çıkmasını sağlayan kıymetli öğretmenlerimizin gününü tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber