Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Aralık 2016 - 13:33 Yorum: 0

Başkan Asya’ya bir ödül daha

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, bir kez daha yılın en başarılı belediye başkanı ödülüne layık görüldü.

Başkan Asya’ya bir ödül daha

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, bir kez daha yılın en başarılı belediye başkanı ödülüne layık görüldü.

Siyasetçiden bürokrata, sivil toplumdan iş dünyasına yaklaşık 25 dalda ödülün dağıtıldığı ve Eshab-ı Kehf Vakıf Kültür Eğitim ve Araştırma Derneği (ESVED) tarafından düzenlenen Eshab-ı Kehf Ödülleri, sahiplerini buldu. Törende, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, "Yılın En Başarılı İl Belediye Başkanı" ödülüne layık görüldü. Geçtiğimiz günlerde Kamu Çalışanları ve Görevlileri Derneği (KAMU DER) tarafından da ödüllendirilen Başkan Asya, bu yıl ikinci kez aynı ödüle layık görüldü. Şanlıurfa düzenlenen tören yoğun katılımla gerçekleştirildi. Programın açılış konuşmasını yapan ESVED Başkanı Kazım Ardıç, 7 ayrı bölgede ödül törenleri düzenlediklerini belirterek, başarılı yöneticilerin ödüllendirilerek takdir edilmesi gerektiğini vurguladı.

Belediye Başkanı Feyat Asya da ödül töreninde yaptığı konuşmada, Muş'un Şanlıurfa gibi kadim medeniyetlere ev sahipliği yaptığını ve Muş halkının misafirperver olduğunu belirterek, katılımcıları Muş'ta ağırlamaktan şeref duyacaklarını söyledi. Muş ile ilgili bilgiler aktararak katılımcıları bilgilendiren Başkan Asya, belediyenin faaliyetleri hakkında da açıklamalarda bulundu. Başkan Asya: "Mensubu olmakla şeref duyduğum AK Parti'nin belediyecilik anlayışı ile hemşehrilerime hizmet etmenin onurunu yaşıyorum. Göreve gelir gelmez tüm halkımıza kucak açarak eksik ve aksaklıklarımızı el birliği ile gidermenin gayretinde olduk. Allah'a şükürler olsun ki kısa ve orta vadede planladığımız hedeflerimizi gerçekleştirdik. Uzun vadede planladıklarımızı projelendirdik. İnşallah önümüzdeki süreçte bunları da tamamlayacağız. Bizler yapabileceklerimizin sözünü verdik ve buna göre hareket ettik. Bugün bunları hayata geçirerek halkımızın karşısına başımız dik bir şekilde çıkabiliyoruz. Hizmetlerimizin karşılığında takdir edilmemiz bizleri ziyadesi ile memnun ederken, şevkimizin de arttığını belirtmek isterim. Bu duygu ve düşüncelerle, bizleri bu ödüle layık gören Eshab-ı Kehf Vakıf Kültür Eğitim ve Araştırma Derneği Başkanı Kazım Ardınç beye ve yönetimine teşekkür eder, şükranlarımı sunarım" dedi.

Başkan Asya, konuşmasının ardından "Yılın En Başarılı İl Belediye Başkanı" ödülünü aldı. Hizmet İş Sendikası Muş Şube Başkanı Yaşar Kalır ile yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Belediye meclis üyesi Fevzi Köse, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Avcı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Avukat Erhan Güler de ödül törenine katılarak Başkan Asya'yı yalnız bırakmadılar.

Başkan Asya’ya bir ödül daha

Başkan Asya’ya bir ödül daha

Başkan Asya’ya bir ödül daha

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber