Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2016 - 11:25 Yorum: 0

Başkan Atabay, Gündüz Bakımevi ile Kadın Eğitim Merkezini denetledi

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, belediye tarafından yaptırılan ve son aşamaya gelinen gündüz bakımevi ile kadınlar için uygulamalı eğitim merkezi...

Başkan Atabay,  Gündüz Bakımevi ile Kadın Eğitim Merkezini denetledi

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, belediye tarafından yaptırılan ve son aşamaya gelinen gündüz bakımevi ile kadınlar için uygulamalı eğitim merkezi inşaatını gezdi.

Didim Belediyesince Cumhuriyet Mahallesi sınırları içerisinde yaptırılan Gündüz bakımevi ile kadınlar için uygulamalı eğitim merkezi inşaatında sona gelinmek üzere… Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ilçe genelinde sürdürdüğü rutin denetimler kapsamında inşaatları gezip yerinde bilgi aldı. Fen İşleri Müdürü Güven Tezel ve teknik ekipler birlikte her iki binayı gezen Başkan Atabay yerinde bilgiler aldı. Fen İşleri Müdürü Tezel ana bahçe duvarlarının yapılmaya başlandığını, süreç içerisinde iç tefrişata girilerek parke ve zemin çalışmalarının yapılacağını dile getirdi.

Her iki bina arasında kalan yere çocuklar için oyun parkı ve amfi tiyatro konulup ardından peyzaj çalışması yapılacağını söyledi.

Belediye Başkanı Deniz Atabay ise her iki binanın tamamlanmasında sona gelindiğini belirterek "Didimlilere verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin gururu içerisindeyiz. Her iki binada artık sona gelindi. 20 günlük süre içerisinde Fen İşleri Müdürümüzün dile getirdiği çalışmaları tamamlayıp artık kullanıma açmayı planlıyoruz. Sosyal belediyecilik anlamında attığımız bu adımlarla halkımıza en iyi şekilde hizmet vermeyi planlıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber