Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 05 Eylül 2018 - 09:28 Yorum: 0

Başkan Atabay, iş güvenliği toplantısına katıldı

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ın katılımıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline motivasyon, farkındalık ve iş güvenliği konulu bilgilendirme...

Başkan Atabay, iş güvenliği toplantısına katıldı

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ın katılımıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline motivasyon, farkındalık ve iş güvenliği konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Başkan Atabay, taşeron yasası iyileştirme ve Kurban Bayramı yoğunluğunda işlerini özverili bir şekilde yaptıklarından dolayı personele teşekkür etti. Yapılan toplantıyı personel ilgi ile dinledi.

İş Güvenliği konusunda Ali Coşkun, halkımızın çalışanlarımız ile arasında görevin doğru yapılması ile ilgili bir duygusal alışveriş tesis edilmesi, çalışanların motivasyonunun tam olması, iş güvenliği ile ilgili kendi sağlıkları açısından yaptıkları işe karşı, sürekli gelişme konularını çalışanlara aktardı.

İş güvenliği Uzmanı Sercan Işıklar ise, iş kazaları ve kazaların tekrarlanmaması ile ilgili bilgilendirme de bulundu. Toplantının sonunda çalışanların şikayet ve önerileri dinledi ve bu konularda ilgililere sunmak üzere bir rapor düzenleneceğini beyan etti.

Başkan Atabay, iş güvenliği toplantısına katıldı

Başkan Atabay, iş güvenliği toplantısına katıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber