Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
13:15 "Minik eller büyük hayaller" etkinlikleri başladı13:14 Kayseri’de öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı13:14 Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına...13:11 Avrupa Veteriner Eğitim Kurumları Birliği, Uluslararası akreditasyon için A...13:11 TFF’den Türk vatandaşlarına EURO 2024 öncesi Schengen uyarısı13:09 Trafik kazasında hayatını kaybeden Sümeyra öğretmen meslektaşlarını yasa bo...13:06 Dışişleri Bakanlığı: “Şili Meclisi’nin 1915 olaylarını ’soykırım’ olarak ta...13:05 Mansur Yavaş’tan büyükelçi ve misyon şeflerine 23 Nisan resepsiyonu13:05 Filipinler’de aşırı sıcaklarda 6 kişi öldü13:03 Orman yangınlarıyla mücadele için ormancılara İHA pilot eğitimi verildi13:03 Zonguldak’ta bin 460 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı13:01 ‘Geçmişe Yolculuk’ isimli tiyatro oyunu büyük beğeni topladı13:00 Şampiyonlardan Başkan Balaban’a ziyaret13:00 Dışişleri Bakanlığı: "(Şili Temsilciler Meclisinin 1915 olaylarını soykırım...12:59 Hisarcıklıoğlu: “Adana, yüksek dönüşüm kapasitesine sahip iller arasında”12:58 CHP lider Özel, Başkan Çavuşoğlu tebrik için Denizli’ye geliyor12:58 Rüzgar, manavın tentesini yıktı geçti12:58 Kahramanmaraş’ta Mağaragözü Çayı görsel şölen sunuyor12:58 Dışişleri Bakanlığı: "Şili Temsilciler Meclisi tarafından dün kabul edilen...12:55 Yunusemre’den Yağcılar’da ova yolu çalışması
23 Nisan
Kültür 24 Şubat 2022 - 14:33 Yorum: 0

Başkan Ataç’a kitabını hediye etti

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eğitimci Yazar İlyas Küçükcan ile bir araya geldi.

Başkan Ataç’a kitabını hediye etti

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eğitimci Yazar İlyas Küçükcan ile bir araya geldi. Küçükcan, "Öncesi ve Sonrasıyla Çifteler Köy Enstitüsü" isimli kitabını Başkan Ataç'a armağan etti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Yazar İlyas Küçükcan ve Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Dernek Başkanı Ayhan Türkseven'i makamında ağırladı.

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Küçükcan, "Öncesi ve sonrasıyla Çifteler Köy Enstitüleri kitabımın 3'üncü basımı yapıldı. Bu kitap içerisinde enstitünün değerlendirmesi, enstitünün çevresi, ortamı ve bugüne gelenleri de değerlendirerek yazdım. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, çok yakın bir Köy Enstitüsü dostu ve çok ilgileniyor. O nedenle kitabımı kendisine sunmak istedim. Bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyorum" dedi. Küçükcan, "Öncesi ve Sonrasıyla Çifteler Köy Enstitüsü" isimli kitabını Başkan Ataç'a armağan etti.

Başkan Ataç da konuklarına teşekkür ederken, ortaya koyduğu eserden dolayı Küçükcan'ı tebrik etti. Buluşma, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber