Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Mayıs 2016 - 15:08 Yorum: 0

Başkan Ateş Halkla Buluştu

Muş'un Malazgirt ilçesi Konakkuran Belde Belediye Başkanı Bülent Ateş, belediyenin çalışmaları ile yapılması planlanan projeleri vatandaşlara anlattı.

Başkan Ateş Halkla Buluştu

Muş'un Malazgirt ilçesi Konakkuran Belde Belediye Başkanı Bülent Ateş, belediyenin çalışmaları ile yapılması planlanan projeleri vatandaşlara anlattı.

Konakkuran Belediye Başkanı Bülent Ateş, belediyenin yeni yapmış olduğu taziye evinde halk toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıya belediyenin ilgili birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Bülent Ateş, çalışmalarının halk tarafından desteklenmesinin kendilerine gurur verdiğini söyledi. Bu yaptıkları toplantının Konakkuran beldesinde ilk defa düzenlendiğini dile getiren Başkan Ateş, "Bizim istediğimiz halkımızla bir toplantı yapmak ve halkımızın bize hesap sormasının önünü açmak. Biz belediye olarak göreve geldiğimiz günden beri halkımızın tüm ihtiyaçlarına, elimizden geldiği kadarıyla yerine getirmenin gayreti içinde olduk. Hepinizde çok iyi biliyorsunuz, bizim belediyenin çok borcu vardı. Ben ve ekibim bu borçları imkânlarımız doğrultusunda ödemeye çalıştık. Bu ödediğimiz borçlar ve İller Bankası'ndan bize gelen paralarla ilgili sizlere bilgi vermek istedik. Bugüne kadar İller Bankası'ndan bize gelen para 2 milyon 257 bin 404 TL'dir. Bizim belediyemizin harcadığı tutar ise 2 milyon 264 bin 523 TL'dir. Gelir ve giderleri hesapladığımızda, hesabımızda 32 bin 881 TL daha paramız vardır" dedi.

Şeffaf belediyecilik anlayışını benimsediklerini dile getiren Başkan Ateş, "Biz şunu hep söyledik. Bizim her şeyimiz şeffaf, açık ve nettir. Mutlaka eksikliklerimiz vardır. Bu eksikliklerimizde bazen bilgi eksikliğimizden kaynaklanabilir. Böyle bir şey varsa da eksiklik ve yanlışlarımızı doğruya çeviririz. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın. Geçen yıl ramazan ayında dağıtığımız gıda paketlerini bu yılda dağıtmanın gayreti içindeyiz. Sizlerden ricamız ihtiyacı olan vatandaşlarımız kimlik fotokopileriyle gelip belediyemize başvursunlar. Belediyemizin su ve kanalizasyon projesi şu an Van'da değerlendirme komisyonundadır. İnşallah bu projemiz komisyondan geçer ve çok kısa zamanda bu çalışmaları başlatırız. Bazı mahallelerimiz de parke taşlarımız yıpranmış ve kırılmış. Bu parke taşları en kısa zamanda sökülüp yerine yenileri döşenecek. Birde sizlerden ricamızdır, belde nüfusumuz gitgide azalıyor. Bu da şu tehlikeyi doğuruyor. Hem belediyemizin belediye vasfı tehlikede kalıyor hem de İller Bankası'ndan nüfusa göre para geldiği için yeterli para gelmiyor. Batıda yaşayan 3 bin vatandaşımız var, bunlardan bazılarının gelip ikametlerini beldemize almalarını istiyoruz" diye konuştu.

Toplantıya katılan belde halkı ise, "Bülent başkandan Allah razı olsun. Göreve geldiği günden beri bizlerle yakından ilgileniyor. Kendisinden çok memnumuz, Allah'ta ondan memnun olsun" ifadelerini kullandılar.

Başkan Ateş Halkla Buluştu

Başkan Ateş Halkla Buluştu

Başkan Ateş Halkla Buluştu

Başkan Ateş Halkla Buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber