Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Ağustos 2017 - 11:13 Yorum: 0

Başkan Atilla çalışmaları denetledi

Kamışlo ve Mezopotamya bulvarlarında başlatılan asfalt ve yol yenileme çalışmalarını denetleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla,...

Başkan Atilla çalışmaları denetledi

Kamışlo ve Mezopotamya bulvarlarında başlatılan asfalt ve yol yenileme çalışmalarını denetleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, vatandaşları spora teşvik etmek amacıyla kentin farklı mahallelerinde çalışmaları devam eden spor sahalarını inceledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, belediyenin hizmet alanlarındaki çalışmalarını denetlemeye devam ediyor. Başkan Atilla, Bağlar ilçesi Kamışlo ve Kayapınar ilçesi Mezopotamya bulvarlarında yürütülen asfalt ve yol yenileme çalışmalarını denetledi. Yürütülen çalışmalarla ilgili birim amirlerinden bilgi alan Başkan Atilla, işçilerle sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. Başkan Atilla, daha sonra asfalt çalışmalarının devam ettiği Sipan Caddesi'nde incelemelerde bulundu, esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Başkan Atilla, 500 Evler Caddesi'nde ise vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti. Başkan Atilla, ardından kent genelinde vatandaşların hem spora teşvik edilmesi hem de daha rahat bir ortamda spor yapmalarını sağlamak amacıyla birçok mahalle ve okulda yapımı devam eden spor tesislerini inceledi. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'nın talimatıyla, bir süre önce kentin farklı mahallelerinde 24, okullarda ise 22 olmak üzere 46 basketbol, voleybol, tenis, ve futbol sahası inşa edilmeye başlanmıştı.

Başkan Atilla çalışmaları denetledi

Başkan Atilla çalışmaları denetledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber