Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 20 Şubat 2018 - 12:28 Yorum: 0

Başkan Atilla: "Mahallelerimizin Sorunlarını Çözüyoruz"

Diyarbakır'da görev yapan mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı düzenleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Mahallelerimizin...

Başkan Atilla: 'Mahallelerimizin Sorunlarını Çözüyoruz'

Diyarbakır'da görev yapan mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı düzenleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Mahallelerimizin sorunlarını çözüyoruz" dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare toplantıları düzenlemeye devam ediyor. Başkan Atilla, merkez ve dış ilçelerde görev yapan muhtarlarla makamında görüşerek Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmaları anlattı, muhtarların görüş ve taleplerini dinledi. Şehrin sorunlarının çözümü için muhtarlarla bir araya geldiklerini anlatan Başkan Atilla, görüş alışverişinde bulunarak çalışmaların yapıldığını söyledi. Her mahallenin beklentilerine göre hizmet yaptıklarını belirten Başkan Atilla, "Diyarbakır'ımızı geliştirecek, refah düzeyini yükseltecek ve kalkındıracak projeleri Hükümetimizin desteğiyle hayata geçiriyoruz. Problemlerin çözümüne odaklanarak çalışıyoruz. Merkezde ve ilçelerde görev yapan muhtarlarımızın ifade ettiği sorunları belirledikten sonra ilgili ekiplerimiz sorunları çözüme kavuşturuyor. Hemşehrilerimizin beklentilerini karşılayabilmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Mahallelerimizin sorunlarını çözüyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber