Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Şubat 2018 - 10:18 Yorum: 0

Başkan Atilla’dan Lice ilçesine ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Lice Kaymakamı ve Belediye Başkanı Sinan Başak'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Atilla’dan Lice ilçesine ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Lice Kaymakamı ve Belediye Başkanı Sinan Başak'ı makamında ziyaret etti. Atilla, Başkan Başak ile birlikte Lice ilçesinde yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Lice Belediye Başkanı Sinan Başak ve belediye yetkilileri ile birlikte ilçede yapımı devam eden Meydan Prestij projesi, kapalı pazar, yas evi, mezarlık yenileme, köy grup yol çalışmaları ve ilçe de yapılacak olan gençlik merkezi, makine ikmal binası, otogar projesini inceledi. Meydan Prestij projesini incelerken ilçe esnafını ziyaret eden Başkan Atilla ve Başkan Başak'a halk yoğun ilgi gösterdi. Yolda yürürken vatandaşlarla selamlaşan Başkan Atilla, belediye hizmetlerine ilişkin vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını dinledi.

Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Atilla ve Başak, çocuklara oyuncak dağıttı.

Başkan Atilla’dan Lice ilçesine ziyaret

Başkan Atilla’dan Lice ilçesine ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber