Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Eylül 2016 - 11:18 Yorum: 0

Başkan Avcu, kırtasiye malzemesi dağıttı

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, öğrencilere kırtasiye dağıttı.

Başkan Avcu, kırtasiye malzemesi dağıttı

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, öğrencilere kırtasiye dağıttı.

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, İlköğretim Haftası çerçevesinde ilçedeki tüm ilk ve ortaokul öğrencilerine her yıl olduğu gibi bu yılda defter ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Bigadiç de tüm İlk ve Ortaokul öğrencileri kitaplarını devletten, defter, kalem, boya ve silgi gibi kırtasiye malzemelerini ise Bigadiç Belediyesinden aldı. 2016-2017 öğretim yılı İlköğretim Haftası nedeniyle Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu 75.Eti Holding İlkokulunda minik öğrencilere kırtasiye malzemelerini kendi elleriyle teslim etti. Öğrenciler ile yakından ilgilenip sohbet eden Başkan Avcu, "Geleceğimizden umutlu olmak istiyorsak, çocuklarımızı okumasında hiç bir özveriden kaçmayalım. Geleceğimizin ve gelecek kuşakların tek teminatı çocuklarımız. Çocuklarımızı nasıl şekillendirirsek geleceğimizi de o şekilde biçimlendirmiş oluruz. Her işin başı eğitim ve öğretimden geçiyor. Bu vesile ile 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı geleceğin teminatı öğrencilerimize, ülkenin her yerinde vefakarca hizmet veren öğretmenlerimize ve eğitim camiasına hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu'nun okul ziyaretinde kendisine Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Efe,75.Eti Holding ilkokulu Müdürü Recep Saylak ve öğretmenler eşlik etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber