Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Eylül 2016 - 07:43 Yorum: 0

Başkan Avcu’dan başsağlığı ziyareti

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, bir süre önce Bigadiç'te görev yapan ve Van'dan şehadet haberi gelen Astsubay Aydın Eryılmaz için Bigadiç Jandarma...

Başkan Avcu’dan başsağlığı ziyareti

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, bir süre önce Bigadiç'te görev yapan ve Van'dan şehadet haberi gelen Astsubay Aydın Eryılmaz için Bigadiç Jandarma Komutanlığı'na baş sağlığı ziyaretinde bulundu.

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Bigadiç İlçe Jandarma Komutanlığına taziye ziyaretinde bulundu. Bigadiç İlçe Jandarma Karakol Komutanlığında bir buçuk yıl görev yaptıktan sonra, üç ay önce Van'a tayini çıkan ve Van'ın Çaldıran ilçesi Tendürek Dağı eteklerinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen, Dursunbey ilçesi Şabanlar kırsal mahallesinden şehit Astsubay Aydın Eryılmaz için, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ve beraberindeki heyetle birlikte baş sağlığı ve taziye ziyaretinde bulundular. İlçe Jandarma Komutanlığından nöbetçi astsubaylara ve şehit düşen Aydın Eryılmaz'ın silah arkadaşlarına başsağlığı ve sabırlar dileyen Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ziyaretinde, Bigadiç Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akgün,Ak Parti İlçe Başkanı Neşet Akbıyık ve muhtarlar eşlik etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber