Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 27 Ekim 2018 - 11:23 Yorum: 0

Başkan Ay İstiklal mücadelemizin kahramanlarını andı

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 95. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95....

Başkan Ay İstiklal mücadelemizin kahramanlarını andı

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 95. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıldönümünü kutlarken, İstiklal mücadelemizin şanlı kahramanlarını rahmet ve şükranla andı.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 95. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Ay mesajında, "Birlik ve beraberliğimizin büyük bir coşkuyla tezahür ettiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı birlik ve beraberliğimizi yıkmaya tevessül eden her türlü girişime rağmen bundan 95 yıl önceki aynı birlik ve kardeşlik duygularıyla kutluyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere şehit ve gazilerimizi, İstiklal mücadelemizin şanlı kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum" ifadelerinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber