Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 15:08 Yorum: 0

Başkan Ayaz Meydan Çalışmasını İnceledi

Başiskele'de meydan düzenleme çalışmaları ile ilgili takibi sahada gerçekleştiren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz modern yapıları ilçeye kazandırmaya...

Başkan Ayaz Meydan Çalışmasını İnceledi

Başiskele'de meydan düzenleme çalışmaları ile ilgili takibi sahada gerçekleştiren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz modern yapıları ilçeye kazandırmaya devam ediyor.

Başiskele Yeniköy Merkez Mahallesinde yapısı devam eden meydan düzenlemesi çalışmaları ile ilgili Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz yerinde incelemelerde bulundu. Teknik olarak imar ve şehircilik müdürü ve müdürlük personelleri mimar çalışanlarından bilgi alan Başkan Ayaz yerinde revize talimatlarında bulundu.

Yaklaşık bin 500 metrekare alanı kapsayan çalışma alanının 144 metrekaresi mescit inşaatını kapsarken aynı zamanda alanda ağaçlandırma, oturma alanları ve meydan çalışmaları yapılacak. Başkan Ayaz birçok mahallede hizmete açtığı ve Başiskelelilerin yoğun ilgi gösterdiği semt konaklarından bir yenisinin de burada hizmete açılması ile ilgili ekiplerin keşif çalışması yapması konusunda talimat verdi.

Başkan Ayaz, "7 Yıldızlı Kent Başiskele'nin her köşesinde estetik ve yedi yıldızımıza yakışır hizmetler katmak için ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Yeniköy merkez mahallesinde çalışmalara başlayan arkadaşlarımız söz konusu meydan çalışmasını revize ediyor. Meydan düzenlemeleri ve özellikle semt konakları komşuluk kültürünün yeniden yaşanması ve vatandaşlarımızın sosyal ve dinlenme alanlarının artması için büyük önem arz ediyor. Biz söz verdiğimiz gibi bu çalışmalara devam ediyor ve ilçemize bu hizmetleri kavuşturuyoruz" dedi.

Başkan Ayaz Meydan Çalışmasını İnceledi

Başkan Ayaz Meydan Çalışmasını İnceledi

Başkan Ayaz Meydan Çalışmasını İnceledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber