Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 15 Kasım 2018 - 16:03 Yorum: 0

Başkan Aydemir’den Tarım ve Orman İl Müdürü Şahin’e ziyaret

Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir ve yönetim kurulu üyeleri, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Şahin'e...

Başkan Aydemir’den Tarım ve Orman İl Müdürü Şahin’e ziyaret

Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir ve yönetim kurulu üyeleri, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Şahin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret esnasında konuşan Başkan Aydemir; "Şehrimizin daha ileri seviyelere taşınması için gerek mevzuat gerekse yasal konularda neler gerekiyorsa bizler de oda olarak el ele vererek birlikte koordineli çalışmamız gerekiyor" dedi. Oda faaliyetlerinden bahseden Aydemir, İl Müdürü Mustafa Şahin'e yeni görevinde başarılar diledi.

İl Müdürü Sayın Mustafa Şahin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yapacakları çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber