Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 16:03 Yorum: 0

Başkan Aydın'dan Bakan Güllüce'ye ziyaret

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi ziyaret ettiği bildirildi. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydın,...

Başkan Aydın'dan Bakan Güllüce'ye ziyaret

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi ziyaret ettiği bildirildi. 

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydın, ziyaretinde Sivas'ın kentsel dönüşümüyle ilgili bazı konularda Güllüce ile görüştü.

Esentepe Mahallesi'nin kentsel dönüşümü için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sivas Belediyesi arasında 20 Mart'ta protokol imzalanacağını belirten Aydın, törene Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Ulaştırma Bakanı Feridun Bilgin'in de katılacağını ifade etti.

Aydın, Esentepe Mahallesi'nin kapsadığı 80 hektarlık alan için kentsel tasarım projesi hazırlanacağını ve projeyi Çevre ve Şehircilik Bakanlığının destekleyeceğini belirtti. 

Öte yandan Aydın'ın, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına atanan Feridun Bilgin'i de ziyaret ederek tebrik ettiği ifade edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber