Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Temmuz 2020 - 11:23 Yorum: 0

Başkan Aydıner’den papağanı ölen çocuğa büyük sürpriz

Çok sevdiği papağını bilinmeyen bir nedenle ölen 12 yaşındaki Semih Henek, CİMER üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi.

Başkan Aydıner’den papağanı ölen çocuğa büyük sürpriz

Çok sevdiği papağını bilinmeyen bir nedenle ölen 12 yaşındaki Semih Henek, CİMER üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi. Durumu öğrenen Başkan Atila Aydıner, yeni bir papağan alarak Bayrampaşalı Semih Henek'e hediye etti. Yeni papağanına kavuşan Semih, büyük mutluluk yaşadı.

Bayrampaşalı Semih Henek'in (12) çok sevdiği papağını bilinmeyen bir nedenle öldü. Büyük üzüntü yaşayan Semih, CİMER üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istedi. Durumu öğrenen Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, yeni bir papağan alarak Semih Henek'e hediye etti. Yeni papağanına kavuşan Semih, büyük mutluluk yaşadı.

"Mutlulukların en değerlisi"

Hayvansever kişiliği ile tanınan Başkan Atila Aydıner, "Bayrampaşalı bir yavrumuzun çok sevdiği papağanı bilinmeyen bir nedenle ölüyor. Bunun üzerine yavrumuz, büyük üzüntü yaşıyor ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istiyor. Talebin belediyemize gelmesiyle birlikte durumdan haberdar olduk. Anında yeni bir papağan alarak veteriner hekimlerimiz ile birlikte bu papağını yavrumuz Semih'e hediye ettik. Yeni papağanına kavuşturduğumuz Semih'in mutluluğunu görmek, bizim için mutlulukların en değerlisiydi" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Başkan Aydıner'i çok sevdiğini belirten Bayrampaşalı Semih de "Beni mutlu ettikleri için Cumhurbaşkanımıza ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" diyerek duygularını dile getirdi.

Başkan Aydıner’den papağanı ölen çocuğa büyük sürpriz

Başkan Aydıner’den papağanı ölen çocuğa büyük sürpriz

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber