Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:47 Kolay morarma hemofili habercisi olabilir08:47 Mersin’in ilk kadın muhtarları mazbatalarını alıp göreve başladı08:43 Van’ın bin 700 yıllık kilisesi ziyaretçilerini bekliyor08:40 Havran Millet Bahçesi piknikçilerin yeni gözdesi08:11 Bakan Yerlikaya: “İnterpol’ün kırmızı ve sarı bültenle aradığı Kazakistan u...08:05 İstanbul’da düzenlenen "MAHZEN-27" operasyonuyla hakkında İnterpol’ün kırmı...04:14 Motosiklet sürücüsü yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı03:11 ABD yönetimi İran’ın İsrail saldırısı hakkında kendilerine önceden bilgi ve...02:54 Babasının gözleri önünde tüfekle kendisini vurdu02:37 Şırnak’ta kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı02:33 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davası jüri seçimi ile başladı01:33 Burdur’da virajı alamayan motosikletli dereye uçarak yaralandı00:43 Çanakkale Valiliğinden orman yangınlarına karşı uyarı00:08 Orhan Çıkırıkçı: “Fatih Hocamız çok kolay bir pozisyonda atılması biraz tuh...23:55 İran: "İsrail’e saniyeler içinde karşılık veririz"23:47 Kağıthane’de geniş çaplı asayiş denetimi gerçekleştirildi23:46 Okan Buruk: “Tek hedefimiz Galatasaray’ı şampiyon yapmak”23:44 Maltepe’de polis denetimlerinde uyuşturucu madde ele geçirildi23:40 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısı protestoları devam...23:36 Samsun’da yolcu otobüsü minibüsle çarpıştı: 1 ölü
Yerel 26 Eylül 2020 - 17:18 Yorum: 0

Başkan Babaoğlu: “Hizmetlerimizle değişim ve dönüşüm hissediliyor”

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Yenimahalle'de ekipler tarafından sürdürülen yol bakım, onarım, asfalt yama, yaya yolu çalışması, cep otopark,...

Başkan Babaoğlu: “Hizmetlerimizle değişim ve dönüşüm hissediliyor”

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Yenimahalle'de ekipler tarafından sürdürülen yol bakım, onarım, asfalt yama, yaya yolu çalışması, cep otopark, temizlik ve sosyal alanlarda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, vatandaşlarla ve sokakta oyun oynayan çocuklarla da sohbet ederek onları dinledi. Vatandaşların taleplerini yerinde dinleyen Başkan Babaoğlu, gelen taleplere göre ekiplere talimatlar verdi. Vatandaşlar çalışmalar nedeniyle Başkan Babaoğlu'na teşekkür etti. Şehrin tümünde tüm ekiplerin değişim ve gelişim adına sorunlara köklü çözümler ürettiğini anlatan Başkan Babaoğlu, "Yenimahalle'de yaya yolu ve cep otopark çalışmaları tamamlanan 2106,2155 ve 2156 numaralı sokaklarda ekiplerimiz tarafından yol bakım ve asfalt yama çalışmaları yapıldı. Ayrıca bazı noktalarda yaşanan su baskınlarının önüne geçmek adına bazı bakım onarım çalışmaları da tamamlandı" dedi.

Diğer yandan yine Yenimahalle'de 2058-2059-2070 ve 2071 numaralı sokaklarda yaya yolu ve cep otopark çalışmalarının başladığını duyuran Başkan Babaoğlu, "Yenimahalle'de bahse konu 4 sokakta yaya yolu çalışması başladı. Kaldırım olmayan sokaklarımızda vatandaşlarımızı ulaşım güvenliği ile buluşturuyoruz. Sokaklarımız hizmetlerle gelişirken, yaya ulaşımına konfor geliyor. Kilitli parke ve bordür çalışmalarıyla sokaklarımız modern yüzüne kavuşuyor" diye konuştu.

Değişim ve dönüşüm

Yaya yolu çalışmalarıyla 4 sokakta toplam kaldırım uzunluğunun bin 500 metre olacağını anlatan Başkan Babaoğlu, "15 araçlık yeni cep otoparklarla da Yenimahalle yeni hizmetlerle tanışmaya devam edecek. Sokaklarımıza kazandırılan bu hizmetlerle şehir yaşamına kalite gelirken, tüm detaylar en ince ayrıntısına düşünülüyor. 91 mahallemizde çalışmalar sürüyor. Eşit ve adil bir şekilde hizmetler devam ederken, mahallelerde değişim ve dönüşüm hissediliyor" şeklinde konuştu.

Mahallelerin sorunları

Yenimahalle'nin alt yapı sorunuyla ilgili girişimlerin devam ettiğini ve kısa sürede çözüme ulaşmak amacında olduklarını anlatan Başkan Babaoğlu, "Hendek'imizin her mahallesi hizmete doyacak. Belirlenen plan ve program dahilinde vatandaşlarımızın mahallesi için her derdine çözüm bulunarak, sorunsuz bir Hendek'i inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı. Bu arada Yenimahalle'de yapılan çalışmalar kapsamında SGK binası arkasında bulunan çim sahanın da bakımı yapılırken, yeni fileler gençlerin istediği üzerine boyanan kale direklerine takıldı.

Başkan Babaoğlu: “Hizmetlerimizle değişim ve dönüşüm hissediliyor”

Başkan Babaoğlu: “Hizmetlerimizle değişim ve dönüşüm hissediliyor”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber