Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 24 Haziran 2019 - 13:08 Yorum: 0

Başkan Babaoğlu: "Milli sporcularımıza güveniyoruz"

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Polonya'da gerçekleştirilecek olan U15 Küçük Yıldız Erkekler Grekoromen Avrupa Şampiyonası öncesi Hendek'te...

Başkan Babaoğlu: 'Milli sporcularımıza güveniyoruz'

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Polonya'da gerçekleştirilecek olan U15 Küçük Yıldız Erkekler Grekoromen Avrupa Şampiyonası öncesi Hendek'te kamp yapan sporcuları ziyaret etti.

U15 Küçük Yıldız Erkekler Grekoromen Güreş Milli takımı, Avrupa Şampiyonasına Hendek'te hazırlanıyor. Kamp yapan milli takım sporcularını ziyaret eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, sporculara başarılar dileyerek onlara moral verdi. Sporcularla yakından ilgilenen Başkan Turgut Babaoğlu, "Sizleri Hendek'te ağırlamaktan büyük gurur ve onur duyuyoruz. Hendek'in bir spor kenti olduğunu her fırsatta dile getiriyoruz" dedi.

Başkan Babaoğlu, "Sporun her alanında kendini kanıtlamış bir Hendek var. Polonya'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyoruz. Tüm sporcularımıza ve teknik ekibimize çok güveniyoruz" diye konuştu.

Başkan Babaoğlu: "Milli sporcularımıza güveniyoruz"

Başkan Babaoğlu: "Milli sporcularımıza güveniyoruz"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber