Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Eylül 2016 - 16:18 Yorum: 0

Başkan Babaş’a milli irade teşekkürü

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Namlı, 15 Temmuz sonrası milli iradeye sahip çıkan Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'a teşekkür plaketi takdim...

Başkan Babaş’a milli irade teşekkürü

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Namlı, 15 Temmuz sonrası milli iradeye sahip çıkan Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'a teşekkür plaketi takdim etti.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Namlı, beraberinde yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Ziyarette Namlı, milli iradeye sahip çıkan Başkan Babaş'a teşekkür plaketi takdim etti.

Türkiye'ye bir daha 15 Temmuz gecesi gibi bir gecenin yaşatmamasını dileyen Namlı, "15 Temmuz gecesi sonrası Cumhuriyet Meydanında tutulan mili irade nöbetine verdiği destekler için Sayın Belediye Başkanımız Tahsin Babaş'a teşekkür ediyoruz. Bundan sonra teşekkürlerimizi milli iradeye sahip çıkan kurum ve kuruluşlara yapacağız. Bu yüzdende ilk olarak belediyemizle başlamak istedik" dedi.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ta, ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "15 Temmuz gecesi Kastamonu'dan da çok sayıda şehit verdik. Biz, belediye olarak bunları araştırıyoruz. Bunları tespit ettiğimiz zaman bir anıt veya bir isimlik gibi hatıralarının yaşayacağı bir yer yapacağız. Bu konudaki çalışmalarımız sürüyor" ifadelerini kullandı.

Başkan Babaş, "15 Temmuz hain darbe girişimi milletimizin kararlı ve dik duruşu ile püskürtülerek adeta ikinci bir Kurtuluş Savaşı Zaferi ülkemizin tarihinde kendisine yer edinmişti. Elbette bu dik duruşundan Kastamonu'muz da taviz vermedi. Kalkışma hareketinin ilk saniyelerinden itibaren üzerine düşeni fazlası ile yerine getirdi. Biz de hemşehrilerimiz ile aynı safta yer alarak vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıktık. Demokrasi ve milli iradeden taviz vermedik. Bu bağlamda şahsıma teşekkür ziyaretinde bulunan AK Parti Merkez İlçe Başkanımız Ahmet Namlı ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum. Rabbim bizlere bir daha böyle bir geceyi yaşatmasın. Milli iradeye tam anlamıyla Kastamonu'da sahip çıktık ve çıkmaya da devam ettik. Herhangi bir faaliyet veya kalkışma durumunda bizler, milletimizle birlikte kanımızın son damlasına kadar vatanımızı, toprağımız, dinimizi, imanımızı korumaya kararlıydık. Milli irade konusunda parti ayırmaksızın biz, milletimize sonuna kadar güveniyoruz" diye konuştu.

Ziyaretin ardından Babaş Babaş, Namlı ve yönetim kurulu üyelerine ikramda bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber