Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:58 "Kütahya’ya Şehir Hastanesi’ni kazandıran Cumhurbaşkanımıza minnettarız"17:57 Konya Ticaret Odası KGTÜ’yü seçti17:57 Sosyal medyadaki ‘para sayma’ görüntülerine ilişkin iş adamı Köksal’ın ifad...17:56 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki Tavşanlı’da17:53 Eskişehir Valiliği seçim günü alınacak trafik tedbirlerini açıkladı17:53 Dilendiği tespit edilen 1 çocuk polis ekiplerince yetkililere teslim edildi17:52 Marmaris Cumhur ittifakı adayı Yazıcı, söz verdi17:51 Muğla’da minik öğrenciler fidan dikti17:51 Bartın Irmağı su sporları turizmine kazandırılacak17:50 Başkan Altay: “31 ilçemizin tamamında Konya’mıza 5 yıl daha hizmet etmek is...17:47 Tarihi ve doğal güzellikleri ile hayran bırakan Amasra’da bin 500 kişiye if...17:46 Diyarbakır’da 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı17:45 Fatih Erbakan: “Türkiye genelinde adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüyoruz”17:40 Marmaris’te bulunan 2500 yıllık kaya mezarı turizme kazandırılıyor17:35 Tahkim Kurulu’ndan, Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa’nın başvurularına ret!17:34 Başkan adayı Tosun, “Emlak vergilerindeki mağduriyeti gidereceğiz” dedi17:31 Çay ocağında cinayet : Husumetlisini öldürdü17:30 Cezaevi firarisi hırsızlık için geldiği köyde yakalandı17:30 Öğrencilerden ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi17:29 Hafriyat kamyonunun altına saklanırken yakayı ele verdi
Sami Er
Yerel 22 Ocak 2021 - 23:08 Yorum: 0

Başkan Bakan: “Yapılandırma kanunu mağduriyetler oluşturmasın”

MÜSİAD Van Şubesi Başkanı Muzaffer Bakan, son çıkan yapılandırma kanunu hakkında değerlendirmede bulundu.

Başkan Bakan: “Yapılandırma kanunu mağduriyetler oluşturmasın”

MÜSİAD Van Şubesi Başkanı Muzaffer Bakan, son çıkan yapılandırma kanunu hakkında değerlendirmede bulundu.

MÜSİAD Van Şubesi Başkanı Muzaffer Bakan, "Hükümetimizin Cumhurbaşkanlığımızın riyasetinde çıkarmış olduğu 7256 sayılı kanunla birçok borç ve ceza yapılandırma kapsamına alınmıştır. Bu konu insanlarımıza rahat bir nefes almasını sağlamıştır. Fakat maalesef bazı borç ve cezalar kapsam dışı kaldığından halkımızın bir kısmının mağduriyeti söz konusudur. Örneğin 2020 Ağustos ayı ve önceki aylara ait SGK prim borçları yapılandırma kapsamına alınmış olup, 2020 Ağustos ayı ve öncesinde biten özel binadan, ihaleli işlerden doğan fark işçilik prim borçları ise 17 Kasım 2020 tarihinden önce işverene tebliğ edilmemiş ise yapılandırılmadan faydalanamamaktadır. Bu durum birçok iş insanımızı mağdur etmektedir. 2020 Ağustos ve önceki aylara ait fark işçilik prim borçlarının yapılandırmaya son müracaat tarihi olan 1 Şubat 2021 tarihine kadar tebellüğ edilmesi halinde yapılandırılmadan faydalanılması ile ilgili bir düzenleme yapılmasını talep ediyoruz. Böylece mağduriyetin giderileceğini düşünüyoruz. Başta ilgili Bakanlıklarımız olmak üzere tüm yetkililere çağrıda bulunuyorum, bu konunun acilen ele alınması ve mağduriyetlerin giderilmesi elzem ve acil bir konudur" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber