Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:40 Havran Millet Bahçesi piknikçilerin yeni gözdesi08:11 Bakan Yerlikaya: “İnterpol’ün kırmızı ve sarı bültenle aradığı Kazakistan u...08:05 İstanbul’da düzenlenen "MAHZEN-27" operasyonuyla hakkında İnterpol’ün kırmı...04:14 Motosiklet sürücüsü yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı03:11 ABD yönetimi İran’ın İsrail saldırısı hakkında kendilerine önceden bilgi ve...02:54 Babasının gözleri önünde tüfekle kendisini vurdu02:37 Şırnak’ta kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı02:33 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davası jüri seçimi ile başladı01:33 Burdur’da virajı alamayan motosikletli dereye uçarak yaralandı00:43 Çanakkale Valiliğinden orman yangınlarına karşı uyarı00:08 Orhan Çıkırıkçı: “Fatih Hocamız çok kolay bir pozisyonda atılması biraz tuh...23:55 İran: "İsrail’e saniyeler içinde karşılık veririz"23:47 Kağıthane’de geniş çaplı asayiş denetimi gerçekleştirildi23:46 Okan Buruk: “Tek hedefimiz Galatasaray’ı şampiyon yapmak”23:44 Maltepe’de polis denetimlerinde uyuşturucu madde ele geçirildi23:40 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısı protestoları devam...23:36 Samsun’da yolcu otobüsü minibüsle çarpıştı: 1 ölü23:35 Artvin’de su kanalına düşen adam hayatını kaybetti23:27 Yunanistan’ın geri ittiği can salı battı23:06 Arazide kalp krizi geçiren emekli güvenlik korucusu hayatını kaybetti
Yerel 26 Mart 2017 - 09:48 Yorum: 0

Başkan Bakıcı esnaf ile kahvaltıda buluştu

Bilecik'in Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, geleneksel hale gelen kahvaltılı buluşmalarına Yeni Mahalle esnafının katılımı ile düzenlenen programla...

Başkan Bakıcı esnaf ile kahvaltıda buluştu

Bilecik'in Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, geleneksel hale gelen kahvaltılı buluşmalarına Yeni Mahalle esnafının katılımı ile düzenlenen programla devam etti.

Bir yemek salonunda düzenlenen kahvaltı programına AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, parti teşkilatı ve esnaflar katıldı. Esnafların taleplerinin dinlendiği buluşmada Başkan Bakıcı, "Esnaflarımızın talepleri bizler için çok önemli. Onların talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza yön vereceğiz" dedi.

İlçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veren Başkan Bakıcı, ayrıca yapılması planlanan projelere de değindi. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ilgili olarak da konuşan Başkan Bakıcı "Yeni sistemde devletin en üst makamı cumhurbaşkanını halk doğrudan seçecek, çift başlılık ortadan kalkacak, seçim atmosferi 5 yılda bir yaşanacak, koalisyon hükümetleri dönemi tarih olacak" dedi.

Milletvekili Halil Eldemir de programa yoğun katılım gösteren esnaflara teşekkür ederek, "Önümüzdeki ay gerçekleştirilecek olan referandum ile ilgili olarak aklınızda olan tüm soruları yanıtlamak için buradayız. Yeni sistem ülke refahı için ve ilerlememiz için son derece önemli" ifadelerini kullandı.

18 maddeyi ayrıntılı olarak anlatan Milletvekili Eldemir, esnaflardan gelen soruları da yanıtladı. Buradaki programın ardından Milletvekili Eldemir ve Başkan Bakıcı eski hal meydanındaki kıraathaneye geçti. Burada Eldemir ve Bakıcı, vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

Başkan Bakıcı esnaf ile kahvaltıda buluştu

Başkan Bakıcı esnaf ile kahvaltıda buluştu

Başkan Bakıcı esnaf ile kahvaltıda buluştu

Başkan Bakıcı esnaf ile kahvaltıda buluştu

Başkan Bakıcı esnaf ile kahvaltıda buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber