Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 25 Eylül 2017 - 14:23 Yorum: 0

Başkan Bakıcı İtfaiye Haftasını kutladı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, her yıl 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan "Yangından Korunma ve İtfaiyecilik Haftası" nedeni ile yayınladığı...

Başkan Bakıcı İtfaiye Haftasını kutladı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, her yıl 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan "Yangından Korunma ve İtfaiyecilik Haftası" nedeni ile yayınladığı mesajda, 7 gün 24 saat görevlerinin başında olan ve canla başla çalışan itfaiye teşkilatına olağanüstü gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Mesajında, itfaiyeciliğin birçok riski beraberinde taşıyan, zor ve meşakkatli bir meslek olduğunu belirten Başkan Bakıcı "Her yangın türü farklı riskler içerir. Bazı yangınlarda itfaiyeciler çöken bir çatının altında kalabilir, bazılarında yoğun dumandan zehirlenebilir. Bu risklere geçtiğimiz günlerde yaşadığımız orman yangınında bizlerde şahit olduk. İtfaiye ekiplerimizin büyük bir özveri ile ormanlarımızın yanmaması, içerisindeki canlıların zarar görmemesi için devasal alevlerle nasıl savaş verdiklerini, nasıl canla başla mücadele ettiklerini çok yakından gördük. Yangın ve kurtarma çalışmalarında gece-gündüz, bayram-tatil demeden, fedakâr bir şekilde görev yapan Bozüyük Belediyesi İtfaiye çalışanlarına, göstermiş oldukları olağanüstü gayret nedeniyle teşekkür ediyorum. Tüm itfaiyecilerin haftasını en içten dileklerimle kutluyorum. "Bir can olsun kurtarabilir miyiz" inancıyla, yangın ve doğal afetle mücadelede yaşamını yitiren şehit itfaiyecilerimize Allah'tan rahmet, ülkemizin her köşesinde, her zaman görevinin başında olan tüm itfaiyecilerimize de sağlık, sıhhat, mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Bakıcı İtfaiye Haftasını kutladı

Başkan Bakıcı İtfaiye Haftasını kutladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber