Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Kasım 2016 - 16:08 Yorum: 0

Başkan Bakıcı öğretmenleri ziyaret etti

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, Öğretmenler Günü nedeni ile İMKB Anadolu Lisesi ve Şehit Zafer İpek Anadolu...

Başkan Bakıcı öğretmenleri ziyaret etti

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, Öğretmenler Günü nedeni ile İMKB Anadolu Lisesi ve Şehit Zafer İpek Anadolu Lisesi'nde görev yapan öğretmenler ile bir araya geldi.

24 Kasım Öğretmen Günü olması nedeniyle Kent Konseyi Başkanlığı tarafından hazırlanan proje kapsamında öğretmenlere yeni yıl ajandası ve kalemleri hediye edildi. Öğretmenler odasında gerçekleştirilen görüşmede Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; "Geleceğimizin mimarı olan çocuklarımızın en büyük emektarı olan siz öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar görevinizde başarı ve kolaylıklar dilerim. Bozüyük Belediyesi olarak bizler ilçe genelinde her okul için okul müdürlerimizin talepleri doğrultusunda çalışmalar gerçekleştirdik ve bu çalışmalarımız devam edecek. Okul müdürleri, öğretmenler muhasebeci değildir. Bize düşen geriye kalan tüm ihtiyaçları karşılayıp siz değerli öğretmenlerimizin tamamen çocuklarımızın eğitimlerine odaklanabilmelerini sağlamaktır" dedi.

Öğretmenler ise, Belediye Başkanı Bakıcı ve Kent Konseyi Başkanı Tekeli'ye ziyaretleri ve hediyelerinden dolayı teşekkür ederken hep birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

24 Kasım Öğretmen Günü olması nedeniyle Kent Konseyi Başkanlığı tarafından hazırlanan proje kapsamında ilçe genelinde Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda görev yapan tüm öğretmenlere ajanda ve kalem hediye edildi.

Başkan Bakıcı öğretmenleri ziyaret etti

Başkan Bakıcı öğretmenleri ziyaret etti

Başkan Bakıcı öğretmenleri ziyaret etti

Başkan Bakıcı öğretmenleri ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber