Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Haziran 2016 - 12:28 Yorum: 0

Başkan Bakıcı, Vali Elban’ı Ziyaret Etti

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, Bilecik Valiliğine atanan Süleyman Elban'ı makamında ziyaret...

Başkan Bakıcı, Vali Elban’ı Ziyaret Etti

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, Bilecik Valiliğine atanan Süleyman Elban'ı makamında ziyaret etti.

Vali Elban, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik Valisine yeni görevinde başarılar diledi. Gerçekleştirilen hoş geldin ziyaretinin ardından bir süre sohbet eden Bakıcı ve Vali Süleyman Elban, yapılan projeler ve Bilecik ili genelinde yapılacak planlamalar hakkında konuştu. Kısa süreli gerçekleştirilen ziyaretin ardından Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin makamdan ayrıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber