Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Eylül 2022 - 16:39 Yorum: 0

Başkan Bakkalcıoğlu öğrenci ve öğretmenlere yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi

Bozüyük'te İlköğretim Haftası, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı.

Başkan Bakkalcıoğlu öğrenci ve öğretmenlere yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi

Bozüyük'te İlköğretim Haftası, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı.

Törene Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Orhan Bozdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir, öğrenci ve öğretmenler katıldı. Törende ilk olarak Milli Eğitim Müdürlüğünce Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu gerçekleştirilerek 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve hep bir ağızdan İstiklal Marşımız söylendi. Törende konuşan Kaymakam Adem Öztürk, "Eğitim bir ülkenin gelişmesi ve kalkınmasında en önemli faktörlerden bir tanesidir. Bizde ilçemizde tüm kurumlarımızla ilçemizdeki eğitim kalitesinin iyileşmesi için gayret gösteriyoruz. Öğrencilerimizi seviyor ve onlara güveniyoruz. Eğitimin ilçemizde gelişmesi için katkı sağlayan başta Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na, tüm kurumlarımıza ve hayırsever vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyor, eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Törende ayrıca öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler okunarak dans gösterileri sahnelendi. Tören bitiminde ise Kaymakam Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile birlikte Necatibey Ortaokulu'na giderek öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Öğrencilerle görüşen ve sohbet eden Kaymakam Öztürk, Başkan Bakkalcıoğlu ve beraberindekiler öğrenci ve öğretmenlere yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar dilediler. Öğrenci ziyaretlerinin ardından öğretmenler ile bir araya gelen Kaymakam Öztürk ve Başkan Bakkalcıoğlu onların istek ve taleplerini dinlediler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber