Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Yerel 28 Mart 2017 - 12:34 Yorum: 0

Başkan Baran, bölge esnafıyla bir araya geldi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlimtepe'ye değer katacak olan kültür merkezinin temel atma töreni sonrasında bölgede esnafları dolaştı, vatandaşlarla...

Başkan Baran, bölge esnafıyla bir araya geldi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlimtepe'ye değer katacak olan kültür merkezinin temel atma töreni sonrasında bölgede esnafları dolaştı, vatandaşlarla bir araya geldi.

İlimtepe'ye değer katan projeleri tek tek hayata geçirdiklerini belirten Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Yola çıktığımızda İlimtepe halkı bize güvendi. Biz de onların bize olan inancını boşa çıkarmamak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İlimtepe, bölgemizin en güzel yaşam alanı haline gelecek. Kültür merkezimizin temelini attık ve 2018'e girdiğimiz günlerde tamamlamayı planlıyoruz. İki tane duble yol çalışmamız var. 140 dönümlük alana bir üniversite getireceğiz. Bunun müjdesini 2018'de vereceğiz. Ya bir vakıf üniversitesi olacak ya da Kocaeli Üniversitemizin bir kampüsünü buraya getireceğiz" ifadelerini kullandı.

İlimtepe'de büyük bir alanın TOKİ'ye devredildiğini de hatırlatan Başkan Baran, "Bölgeye TOKİ'nin gelmesiyle ilgili bir çalışma yaptık. Bu sene 1. etap projesiyle birlikte TOKİ de çalışmalara başlayacak. Sizlerin bize olan inancı ve güveni, bizleri çalışmaya teşvik ediyor. Nice büyük projeleri İlimtepe'de hayata geçireceğiz ve bölgenin cazibesini daha da arttıracağız" diye konuştu.

Başkan Baran, bölge esnafıyla bir araya geldi

Başkan Baran, bölge esnafıyla bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber