Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 16:24 Yorum: 0

Başkan Baran Sarnıç Han İş merkezindeki çalışmaları inceledi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Sarnıç Han İş Merkezinde devam eden çalışmalarını teknik ekibiyle birlikte inceleyerek yetkililerden çeşitli...

Başkan Baran Sarnıç Han İş merkezindeki çalışmaları inceledi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Sarnıç Han İş Merkezinde devam eden çalışmalarını teknik ekibiyle birlikte inceleyerek yetkililerden çeşitli bilgiler aldı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcısı Faruk Denli ve Fen İşleri Müdürü ile sabahın erken saatlerinde teknik hizmetlerde çalışmalar üzerine bir toplantı gerçekleştirdi. Kent genelinde yapılacak çalışmaların istişaresini gerçekleştiren Başkan Baran, daha sonra Sarnıç Han İş Merkezinde devam eden çalışmaları inceledi. Körfez'e nitelik verebilecek, Körfez'in kalkınmasına ve marka değerinin yükselmesine öncüllük edebilecek bir yapıyı kente kazandıracak olan Belediye Başkanı İsmail Baran, iş merkezinin kısa bir sürede tamamlanması adına devam eden çalışmaları büyük bir titizlikle inceliyor. Bu çerçevede hızla ilerleyen Sarnıç Han İş Merkezi, temel atma töreninin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen Tütünçiftlik merkezde hızla yükseliyor. Belediye Başkanı İsmail Baran çalışmalarını yerinde inceledikten sonra çalışanlar ile bir araya gelerek sohbet etti. Körfez'in gelişimini olumlu yönde etkileyecek Sarnıç Han'a büyük önem veren İsmail Baran, gece gündüz Körfez için Körfezlilere daha iyi hizmet sunmak için büyük bir titizlikle çalışan işçilere kolaylıklar diledi.

Başkan Baran Sarnıç Han İş merkezindeki çalışmaları inceledi

Başkan Baran Sarnıç Han İş merkezindeki çalışmaları inceledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber