Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:18 Bakan Yerlikaya: “İstanbul’da düzenlenen ‘Mahzen-29’ operasyonlarında organ...08:17 İran ordusu komutanlarından Siyaveş Mihendust, “Gece meydana gelen patlama...08:16 Çizgi kitap kahramanı "Şakrak" Erzincan’da çocuklarla buluştu08:05 İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen...08:03 İzmir’deki silahlı kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti08:02 Erzincan’daki maden kazasını araştırmak için mecliste komisyon kuruldu07:28 İsrail’den İran’a İHA saldırısı06:45 Tokat’ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı06:06 Zorlu Holding binasına silahla ateş açıldı06:03 İzmir’de tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı06:01 İsrail, İran’a füze saldırısı başlattı05:03 Filistin’in BM’ye tam üyeliğini öneren karar tasarısı BM Güvenlik Konseyi’n...04:48 Fatih’te hareketli gece: Komşusunun kapısına balyoz ve matkapla saldırıp ka...04:38 Aksaray’da kontrolden çıkan otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı04:25 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasında 12 kişilik jürinin seçimi tamam...03:41 Esenler’de araç içinden havaya ateş ettiği anı sosyal medyada paylaşan şahı...02:50 Bolu’da damat dehşeti: Karısını ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü02:27 Ankara’da 3 aracın karıştığı zincirleme kaza: 3 yaralı02:23 İki aracın çarpıştığı kazada karı koca yaralandı02:03 Karaloğlu’nun basın açıklaması sırasında deprem oldu
Yerel 11 Ekim 2016 - 08:58 Yorum: 0

Başkan Başsoy yeraltı çarşısı esnafıyla bir araya geldi

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, düzenlediği çeşitli programlarla ve gerçekleştirdiği ziyaretlerle esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam...

Başkan Başsoy yeraltı çarşısı esnafıyla bir araya geldi

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, düzenlediği çeşitli programlarla ve gerçekleştirdiği ziyaretlerle esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Başsoy, son olarak Yeraltı Çarşısı esnafı ile biraya geldi ve esnafların sorunlarını dinleyerek, istişarelerde bulundu.

Toplantıda Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'a Başkan Yardımcıları Karabey Atıcı, Sami Mollaoğulları ve Halit Mutlu eşlik etti.

Göreve geldikleri günden itibaren şehrin önem arz eden sorunlarının çözümü için çalışacaklarını belirten Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, özellikle Dörtyol mevkisinde yapılacak olan yayalaştırma çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Başsoy konuşmasında; "Yürütülen projeler var. Başlatacağımız ve ileriye dönük uzun vadedeki projelerimiz var. Seçim beyannamemizde 24 projemiz vardı ve bunların yüzde 50'sini tamamladık. Kentimizde genel bir asfalt çalışması çok uzun süredir yürütülmemişti. Altyapı çalışmaları tamamlandıkça tamamlanan bölgelerde üstyapıyı yenilemeye başladık. Bu kapsamda 250 Km uzunluğunda kaldırım 165 Km de asfalt çalışması yürüttük. Cansuyu projesi akabinde bu projeye entegre olan Aksu deresinden getirilecek yeni bir içme suyu tedariki için çalışmalara başladık. Yürüttüğümüz projelerde 2023 ve 2071 projeksiyonunu kendimize hedef belirliyoruz. Hayata geçireceğimiz projelerle kentimiz daha da yaşanılabilir bir kent olacaktır. Yeter ki biz bir olalım diri olalım hep beraber Erzincan hep beraber Türkiye olalım." şeklinde konuştu.

Daha sonra Dörtyol Yayalaştırma Projesi ile ilgili bir sunum gerçekleştirildi. Proje dâhilinde Yeraltı Çarşısının tamamen yenilenmesi öngörülüyor. Bu projenin çarşı esnafı ile detaylıca paylaşılması gerektiğini ve esnafımızın görüşlerini önemsediklerini ifade eden Başsoy, proje tamamlandığında çarşının kat kat değer kazanacağına inandıklarını ve esnafın çıkarlarının, Erzincan halkının çıkarlarının her şeyin üzerinde olduğunu belirtti.

Esnaf toplantısının sonunda, esnafların sorunları dinlenerek, çözüm önerileri noktasında fikir alış verişinde bulunuldu.

Başkan Başsoy yeraltı çarşısı esnafıyla bir araya geldi

Başkan Başsoy yeraltı çarşısı esnafıyla bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber