Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Ekim 2016 - 15:58 Yorum: 0

Başkan Başsoy’dan belediye birimlerine ziyaret

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Şefliğini ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü mobilya imalathanelerini ziyaret...

Başkan Başsoy’dan belediye birimlerine ziyaret

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Şefliğini ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü mobilya imalathanelerini ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Başsoy'a, Belediye Meclis üyesi Cüneyt Kuşçu eşlik etti.

Öncelikle Fen İşleri Müdürlüğü asfalt şefliğini ziyaret eden Başkan Başsoy çalışanlarla bir süre sohbet etti. Daha sonra Destek Hizmetleri Müdürlüğü mobilya imalathanelerine geçen Başkan Başsoy; "Minimum maliyetle kendi imalathanelerimizde ürettiğimiz çöp kutularından, bank salıncaklara, pergole ve kamelyalardan ahşap korkuluklara ve çiçekliklere kadar her çeşit kent mobilyasını özgün tasarımlar ile üretiyor kent mobilyalarını ihtiyaç duyulan noktalarda hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz.Kent mobilyalarının kalitesi, tasarımı çok önemli. Arkadaşlarımız başarılı çalışmalara imza atıyorlar." Dedi.

Başkan Başsoy’dan belediye birimlerine ziyaret

Başkan Başsoy’dan belediye birimlerine ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber