Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Eylül 2016 - 10:48 Yorum: 0

Başkan Başsoy’un Kurban Bayramı mesajı

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Başsoy’un Kurban Bayramı mesajı

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı. Başsoy mesajında "Bayramlar, kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdir. Yetimlerin, öksüzlerin, gariplerin, güçsüzlerin, darda kalmışların güldüğü, komşuluk ve akrabalık ilişkilerinin sıklaştığı bayramlarda, milletçe kenetleniriz.

Son günlerde bu birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Ülkemizde ki barış ve huzur ortamından, ülkemizin büyüyüp güçlenmesinden rahatsız olan güçler yine haince planlar kurdular. Ancak ülke olarak kenetlenerek bu belayı savuşturmayı bildik. Şimdide taşeron terör örgütleri vasıtasıyla askerimizi polisimizi şehit ediyorlar. Ancak ben inanıyorum ki yüz yıllardır bu topraklarda kardeşçe bir arada yaşamayı başarmış milletimiz, içinden geçmekte olduğumuz bu zorlu dönemi de birlik ve beraberlik içerisinde aşacak, yarınlara daha güvenle ve emin adımlarla yürüyecektir.

Ben bu duygu ve düşüncelerle dünyanın her yerinde, ülkemizde, Suriye'de, Irak'da, Filistin'de, Mısır'da, Doğu Türkistan'da velhasıl dünyanın dört bir köşesinde acı çeken, zulme uğrayan kardeşlerimizin, bu mübarek günler hürmetine biran önce huzur, güven ve istikrar ortamına kavuşmasını niyaz ediyor, özellikle şehrimizin ve Türkiye'mizin acıdan, kederden, sıkıntıdan uzak, huzur içinde bir bayram geçirmesini temenni ediyorum. Tüm İslam âleminin Kurban Bayramı mübarek olsun." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber