Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 19 Haziran 2018 - 09:18 Yorum: 0

Başkan Bekler, halkın sorunlarını dinliyor

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler halkın istek, öneri ve şikayetlerini dinlemek için "Yoğurtmaçlardan bizden çaylar sizden" sloganıyla her hafta farklı...

Başkan Bekler, halkın sorunlarını dinliyor

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler halkın istek, öneri ve şikayetlerini dinlemek için "Yoğurtmaçlardan bizden çaylar sizden" sloganıyla her hafta farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya geliyor.

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, her hafta düzenli olarak bir mahallede gerçekleştirdiği halk toplantılarından bir yenisini Cumhuriyet ve Osmangazi Mahallesi'nde gerçekleştirdi. Bekler; okulları, camileri, işyerlerini, sivil toplum kuruluşlarını, dernekleri ziyaret ederek, esnafın, işçilerin, okul müdürlerinin, öğretmenlerin, öğrencilerin, genç-yaşlı tüm vatandaşların her zaman yanında olduğunu gösteriyor.

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, ayrıca her hafta halk toplantısı düzenleyerek her kesimin görüşünü alarak bölge halkının sorunlarını ve taleplerini başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte dinliyor. Halkla iç içe, şeffaf ve hesap verilebilir belediyecilik örneğinin en güzel örneğini sergileyen Başkan Bekler mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini dinledi.

Başkan Bekler, halkın sorunlarını dinliyor

Başkan Bekler, halkın sorunlarını dinliyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber