Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 27 Şubat 2022 - 15:23 Yorum: 0

Başkan Berge’den Miraç Kandili mesajı

Van Esnaf ve sanatkarlar Odaları Birliği (VANESOB) Başkanı İsa Berge, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Berge’den Miraç Kandili mesajı

Van Esnaf ve sanatkarlar Odaları Birliği (VANESOB) Başkanı İsa Berge, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Berge, mesajında, "İslam aleminde "Allah'a yükseliş ve arınma" olarak kabul edilen Miraç Kandili'ni bu gece idrak edeceğiz. Efendimiz, Mekke'deki Mescid-i Haram'dan, Kudüs'teki Mescid-i Aksa'ya ve oradan da göklerin ilahi derinliklerine doğru yükselip Cebrail'in bile giremediği Sidretül Münteha'yı geçerek ruhen ve bedenen Cenab-ı Hakk'ın huzuruna çıkmıştır. Bu gece Cenab-ı Hakkın, kendisine yönelip af dileyen müminleri bağışlayarak kurtuluş beratı verdiği bir gecedir. Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in Allah'ın huzuruna yükseldiği bu gecenin faziletlerine nail olmak bizlere nasip olsun. Allah bu gece yapılacak ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul eylesin. Bu gece beş vakit namaz, Allah'a şirk koşmayanların cennete gireceği müjdesi verildi. Miraç gecesinde "Amenerrasulü" diye başlayan Bakara Suresi'nin son iki ayeti de indirildi. İçerisinde büyük hikmetler barındıran mübarek Miraç Kandili'nin ve üç ayların, birlik ve kardeşliğimize vesile olmasını dilerim. Miraç Kandili'nin ülkemize ve dünyamıza barış ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim. Rahmet ve hikmet dolu gece olan Miraç Kandili'nin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Miraç Kandilimiz kutlu olsun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber