Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Aralık 2019 - 11:18 Yorum: 0

Başkan Biçer’den esnaf ziyareti

Kütahya'nın termal ilçesi Simav'ın Belediye Başkanı Avukat Adil Biçer, esnaflarla iletişim halinde olmaya özen gösteriyor.

Başkan Biçer’den esnaf ziyareti

Kütahya'nın termal ilçesi Simav'ın Belediye Başkanı Avukat Adil Biçer, esnaflarla iletişim halinde olmaya özen gösteriyor. Esnaf ziyaretiyle birlikte vatandaşların görüş ve düşüncelerini dinleyip, istişarelerde bulunan Başkan Biçer, çalışmalarının amacının, halkın daha iyi şartlarda hayatını sürdürmelerini sağlamak olduğunu belirtti. Başkan Biçer " Yoğun iş temposu ve yeni projelerin hayata geçirilmesi çalışmalarımızdan fırsat buldukça, esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya gelmeye, onları dinlemeye gayret gösteriyoruz. Simavlı hemşerilerimizin kaliteli hizmet alabilmeleri ve gelecek nesillere çok daha yaşanılır bir Simav bırakabilmek için projeler üretiyoruz. Özellikle esnaf arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde, termal ilçemizi ziyaret eden yerli ve yabancı misafirlerimize gösterilen olumlu davranışlardan dolayı teşekkür ediyorum. Kaliteli hizmet, hem esnafımıza kazandırıyor, hem de ilçemizin tanıtımına olumlu katkıları oluyor" dedi.

Başkan Biçer’den esnaf ziyareti

Başkan Biçer’den esnaf ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber