Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mart 2015 - 14:33 Yorum: 0

Başkan Bidav'dan başarılı sporculara ziyaret

VAN (AA) - İpekyolu Belediye Başkanı Aygül Bidav, Minik Kızlar Voleybol Turnuvası'nda şampiyon olan Fevzi Çakmak İlkokulu öğrencilerini ziyaret etti.Başkan Bidav, Van genelinde yapılan...

Başkan Bidav'dan başarılı sporculara ziyaret

VAN (AA) - İpekyolu Belediye Başkanı Aygül Bidav, Minik Kızlar Voleybol Turnuvası'nda şampiyon olan Fevzi Çakmak İlkokulu öğrencilerini ziyaret etti.

Başkan Bidav, Van genelinde yapılan Minik Kızlar Voleybol Turnuvası'nda şampiyon olan Fevzi Çakmak İlkokulu öğrencilerine, Iğdır'da düzenlenecek Minik Kızlar Voleybol Turnuvası öncesi moral vermek için çeşitli hediyeler verdi.

Okulu ziyaret eden Bidav, özellikle kız öğrencilerinin böyle bir başarıya imza atmasının kendilerini gururlandırdığını belirterek, "Iğdır'da yapılacak turnuva öncesinde öğrencilerimize elimizden gelen her türlü desteği sunacağız" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber