Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 07 Ekim 2020 - 10:33 Yorum: 0

Başkan Bilgin Gökçeköy’ün gençlerini sevindirdi

Saruhanlı Belediyesi, Gökçeköy Mahallesinde yıllardır atıl halde bulunan halı sahada tadilat başlattı.

Başkan Bilgin Gökçeköy’ün gençlerini sevindirdi

Saruhanlı Belediyesi, Gökçeköy Mahallesinde yıllardır atıl halde bulunan halı sahada tadilat başlattı. Bakım ve onarım çalışmaları devam eden halı saha, kısa süre içinde gençlerin hizmetine sunulacak.

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, seçim beyannamesinde yer alan projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Bu kapsamda Gökçeköy Mahallesinde gençlere ve çocuklara sözünü verdiklerini halı sahayı tadilata aldıklarını anımsatan Başkan Bilgin, şunları söyledi:

"Burada çocuklarımız ve gençlerimizin rahat, güvenli bir ortamda futbol oynayabilecekleri bir tesis inşa ediyoruz. Önceden burası atıl haldeydi. Çocuklarımızın oyun oynayabileceği bir durumda değildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tadilat çalışmasına başladı. Hayırlı olsun, çocuklarımız güle güle oynasın."

Gökçeköy Mahallesi muhtarı Zafer Deşek ise yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Bilgin'e teşekkür etti.

Başkan Bilgin Gökçeköy’ün gençlerini sevindirdi

Başkan Bilgin Gökçeköy’ün gençlerini sevindirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber