Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 26 Kasım 2020 - 14:18 Yorum: 0

Başkan Bilgin’den spora büyük yatırım

Manisa Süper Amatör Küme takımlarından Saruhanlı Belediyespor'un kullanacağı İshakçelebi Mahallesindeki Ali Ziya Parlar Stadında, Saruhanlı Belediyesi...

Başkan Bilgin’den spora büyük yatırım

Manisa Süper Amatör Küme takımlarından Saruhanlı Belediyespor'un kullanacağı İshakçelebi Mahallesindeki Ali Ziya Parlar Stadında, Saruhanlı Belediyesi tarafından büyük çapta bakım ve onarım çalışması başlatıldı.

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, gazetecilere yaptığı açıklamada spor kompleksine dönüştürülecek olan stadın bakım ve onarımının 2021 yılı içinde tamamlanıp kullanıma hazır hale geleceğini bildirdi.

Tadilat çalışmaları kapsamında stadın standart ölçülere uyarlanacağını, tribün ve yedek kulübelerinin yenileneceğini futbolcuların yatılı olarak konaklayabileceğini bir bina inşa edileceğini ifade eden Başkan Bilgin, tesisin her alanda ihtiyaca cevap veren dev bir spor kompleksine dönüşeceğini dile getirdi.

Saruhanlı Belediyesi olarak spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini, bu kapsamda ilçedeki statların tamamını bakıma aldıklarını, Saruhanlı Belediyespor'u Manisa 1. Amatör Kümede şampiyon yaparak Süper Amatör Kümeye çıkardıklarını anımsatan Başkan Bilgin, hedeflerinin 3. Lig'de mücadele etmek olduğunu belirtti.

Stada, belediye başkanının adı verilmişti

Bu arada İshakçelebi Mahallesindeki futbol stadına, Saruhanlı Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı olağan toplantısında stadın yapımını sağlayan dönemin İshakçelebi (1994 - 2004) Belediye Başkanı merhum Ali Ziya Parlar'ın adı verilmişti.

Başkan Bilgin’den spora büyük yatırım

Başkan Bilgin’den spora büyük yatırım

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber