Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 20 Ekim 2017 - 15:38 Yorum: 0

Başkan Böcek, pazarcı esnafını ziyaret etti

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkanı İsmail Öz ile birlikte Altınkum Kapalı Semt Pazarı esnafını ziyaret...

Başkan Böcek, pazarcı esnafını ziyaret etti

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkanı İsmail Öz ile birlikte Altınkum Kapalı Semt Pazarı esnafını ziyaret etti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yenile çalışması tamamlanan Altınkum Kapalı Pazarında, Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkanı İsmail Öz ile birlikte pazarcı esnafını ziyaret etti.

Pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile sohbet edip sorunlarını dinleyen Başkan Muhittin Böcek, Konyaaltı'nda yeni yaptıkları kapalı pazar yerleriyle birlikte mevcut pazar yerlerini de yenileyip modernize ettiklerini söyledi. Başkan Böcek, "Altınkum Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nda vatandaş ve esnaflarımızın talepleri ölçüsünde yenileme çalışması yaptık. Sıcak asfalt ile ilk olarak zemini yeniledik. Ardından çizgi çalışmasıyla esnaflarımızın yerlerini belirledik. Karışıklığı giderdik. Vatandaşlarımız yenileme çalışmasıyla ferah ve hijyenik bir ortama kavuştu. Esnafa ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Altınkum Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nın Antalya'nın ve Türkiye'nin en güzel pazarı olduğunu belirten İsmail Öz ise bu pazar yerinde yapılan modernize çalışmaları nedeniyle de Başkan Böcek'e teşekkür etti. Konuşmaların ardından Başkan Böcek ve İsmail Öz, esnaf ile birlikte kahvaltı yaptı.

Başkan Böcek, pazarcı esnafını ziyaret etti

Başkan Böcek, pazarcı esnafını ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber