Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Ekim 2016 - 13:03 Yorum: 0

Başkan Böcek’e, Mimarlar Odası’ndan ödül

Mimarlar Odası Antalya Şubesi tarafından bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Batı Akdeniz Mimarlık Sergisi ve Ödüllerinde, hizmet binası mimarisiyle ödül...

Başkan Böcek’e, Mimarlar Odası’ndan ödül

Mimarlar Odası Antalya Şubesi tarafından bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Batı Akdeniz Mimarlık Sergisi ve Ödüllerinde, hizmet binası mimarisiyle ödül alan Konyaaltı Belediyesi, bu ödülünü perçinledi.

Mimarlar Odası Antalya Şubesi tarafından geleneksel olarak iki yılda bir gerçekleştirilen ve bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Batı Akdeniz Mimarlık Sergisi ve Ödüllerinde süreç tamamlandı. 13 Nisan 2016 tarihinde Mimar Sinan Anma Etkinlikleri kapsamında mimar ve yapı sahiplerine plaket töreni gerçekleştirilmiş, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'te Konyaaltı Belediyesi Hizmet Binası mimarisiyle yapı dalında ödül almıştı. 2016 Dünya Mimarlık Haftası Etkinlikleri kapsamında da sürecin devamı olarak Yapı Plaket Töreni gerçekleştirildi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene Mimarlar Odası Antalya Şubesi ikinci Başkanı Kemal Reha Kavas, Belediye Hizmet Binası Mimarlarından Şevket Altındal, Mimarlar Odası Yönetim Kurulu, Yarışma Seçici Kurul Üyeleri ve Konyaaltı Belediyesi çalışanları katıldı.

"Başarımızı somutlaştırıyoruz"

Törenin açılış konuşmasını yapan Başkan Muhittin Böcek "Konumu ve mimarisiyle Antalya'nın ve beklide Türkiye'nin en modern ve işlevsel Hizmet Binası Projesini bundan birkaç yıl önce hayata geçirdik. Antalyalı hemşehrilerimin olan son derece değerli bu yeri, yaptığımız Hizmet Binası ile yine Antalyalılara verdik. Bugünde mimari yönüyle ödüllendirilen bu binamızda Yapı Plaket Töreni gerçekleştiriyoruz. Mimarlar Odası Yönetim Kurulunun şahsıma verdiği yapı plaketini, yine birlikte duvara çakarak başarımızı somutlaştırıyoruz. Ben bir kez daha bu yapının oluşumunda emeği geçen herkesi kutluyor, bu süreçte beni yalnız bırakmayan bölge halkıma ve çalışanlarıma da teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Muhittin Böcek, konuşmasının ardından Mimarlar Odası Antalya Şubesi ikinci Başkanı Kemal Reha Kavas'a ve Belediye Hizmet Binası Mimarlarından Şevket Altındal'a teşekür plaketi ve çiçek takdim etti.

Başkan Böcek’e, Mimarlar Odası’ndan ödül

Başkan Böcek’e, Mimarlar Odası’ndan ödül

Başkan Böcek’e, Mimarlar Odası’ndan ödül

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber