Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 22 Ocak 2018 - 15:33 Yorum: 0

Başkan Bozkurt’tan Tuncer’e hayırlı olsun ziyareti

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, İnönü Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı'na yeniden seçilen Mustafa Tuncer'e hayırlı olsun ziyaretinde...

Başkan Bozkurt’tan Tuncer’e hayırlı olsun ziyareti

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, İnönü Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı'na yeniden seçilen Mustafa Tuncer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, İnönü Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı'na yeniden seçilen Mustafa Tuncer ile bir süre sohbet etti. Başkan Bozkurt, "Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimde esnaf ve sanatkârlarımız nezdinde güven tazelemesinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum. He zaman olduğu gibi bundan sonrada İnönü ilçemizin gelişmesi ve güzelleşmesi için birlikte çaba sarf etmeye devam edeceğiz" dedi.

İnönü Esnaf Ve Sanatkârlık Odası Başkanı Mustafa Tuncer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'a yapmış oldukları nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Hayırlı olsun ziyaretine İnönü Sulama Birliği Başkanı Halil Küçükçiftçi, Ziraat Odası Başkanı Ömer Koyunoğlu, THK İnönü Şube Başkanı Osman Giray ve İnönü Çiftçi Malları Koruma Başkanı Hasan Hüseyin İkiz de katıldı.

Başkan Bozkurt’tan Tuncer’e hayırlı olsun ziyareti

Başkan Bozkurt’tan Tuncer’e hayırlı olsun ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber