Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Haziran 2016 - 12:18 Yorum: 0

Başkan Bulutlar, İftarını Şehit Ailesiyle Birlikte Açtı

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve Ak Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 19 Ağustos 2015 tarihinde...

Başkan Bulutlar, İftarını Şehit Ailesiyle Birlikte Açtı

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve Ak Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 19 Ağustos 2015 tarihinde PKK'lı teröristlerle girilen silahlı çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Üstçavuş Metin Aydemir'in Yunus Emre Mahallesin de oturan ailesine iftar konuğu oldular.

İftar saatin de şehit "in ailesinin evine giden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, şehit ailesiyle sohbet ederek onların acılarına bir kere daha ortak oldu. Paylaşım ayı Ramazan ayı vesilesiyle şehit ailesine ziyarette bulunarak acılarını paylaşmak istediğini belirten Başkan Bulutlar, "Kayıplarını asla geri getiremeyiz ama onların yanlarında olmak acılarına bir nebze ortak olmak istedik. Onların evladı bizim de evladımız" dedi. Belediye Başkanı Bulutlar, daha sonra hazırlanan iftar sofrasında şehit ailesiyle birlikte oruç açtı. Evlerin de Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutları ağırlamak tan son derece onur duyduklarını ifade eden Şehidin Babası Tahsin Aydemir ise," Yaşadığımız bu büyük acımız da bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan varlığıyla bizlere hep güç ve destek veren Belediye Başkanımız sayın Orhan Bulutları ramazan da aynı sofranın başın da olmaktan ve evimiz de ağırlamaktan onur duyduk. Başkanımıza bir kere daha bizleri yalnız bırakmadığı evimizi onurlandırdığı için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Bulutlar, İftarını Şehit Ailesiyle Birlikte Açtı

Başkan Bulutlar, İftarını Şehit Ailesiyle Birlikte Açtı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber