Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 07 Ekim 2020 - 14:43 Yorum: 0

Başkan Büyükgöz esnaf turuna devam ediyor

Şehit Numan Dede Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, talep ve önerilerini dinlediği esnaflara bereketli kazançlar...

Başkan Büyükgöz esnaf turuna devam ediyor

Şehit Numan Dede Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, talep ve önerilerini dinlediği esnaflara bereketli kazançlar diledi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Büyükgöz, şehir merkezinin önemli caddelerinden olan Şehit Numan Dede Caddesi esnaflarını dinledi. Cadde üzerindeki dükkanları tek tek dolaşan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, esnaflara hayırlı işler ve bereketli kazançlar temennilerini iletti.

Cadde esnaflarının taleplerini dinleyen Başkan Büyükgöz, belediye hizmetlerine ilişkin de istişarede bulundu. Cadde üzerinde zaman zaman yaşanan trafik yoğunluğuna çözüm getirecek çalışmalar yapacaklarını vurgulayan Başkan Büyükgöz; trafik akışının tek yönlü sağlanacağını ve düzensiz parklanmanın engellenmesi ve ışıklandırmaya yönelik de bir çalışma yapılacağını da duyurdu.

Başkan Büyükgöz esnaf turuna devam ediyor

Başkan Büyükgöz esnaf turuna devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber