Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Mayıs 2020 - 15:43 Yorum: 0

Başkan Büyükkılıç: “Darbe ve vesayetin karşısında canımız pahasına duracağız”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 27 Mayıs darbesinin yıl dönümünde yaptığı paylaşımda, "Darbe ve vesayetin karşısında...

Başkan Büyükkılıç: “Darbe ve vesayetin karşısında canımız pahasına duracağız”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 27 Mayıs darbesinin yıl dönümünde yaptığı paylaşımda, "Darbe ve vesayetin karşısında canımız pahasına duracağız" ifadesinde bulundu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, twitter hesabından 27 Mayıs 1960 darbesinin yıl dönümünde paylaşım yaptı. Başkan Büyükkılıç, paylaşımında, "Siyasi tarihimizin en acı ve en kirli olaylarından #27Mayıs darbesinin yıldönümünde; Celal Bayar ve arkadaşlarının cezaevinde kaldığı Kayseri'den darbe ve vesayetin karşısında canımız pahasına duracağımızı yineliyor, #AdnanMenderes ve arkadaşlarını rahmetle ve saygıyla anıyorum" ifadesinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber