Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 13 Haziran 2019 - 13:58 Yorum: 0

Başkan Büyükkılıç, TBB Encümeni’nde

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Meclis Toplantısı'na katıldı.

Başkan Büyükkılıç, TBB Encümeni’nde

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Meclis Toplantısı'na katıldı. Başkan Büyükkılıç, toplantıda yapılan seçimler sonucu Türkiye Belediyeler Birliği'nin 15 kişilik encümenine girdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın da iştirak ettiği Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı Ankara Meyra Palace Otel'de yapıldı. Toplantıya, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da katıldı.

600'e yakın belediye başkanı ve meclis üyesinin katılımıyla gerçekleştirilen meclis toplantısında 2018 yılı faaliyet raporunun görüşülmesinin yanı sıra encümen seçimi de yapıldı. Seçimler sonucu Türkiye Belediyeler Birliği'nin 15 belediye başkanından oluşan yeni encümeni de belirlendi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da yeni oluşan encümende yer aldı.

Başkan Büyükkılıç, TBB Encümeni’nde

Başkan Büyükkılıç, TBB Encümeni’nde

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber