Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Mayıs 2018 - 15:23 Yorum: 0

Başkan Büyükkılıç’tan başsağlığı mesajı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'dan Kayserili Koleksiyoncu ve Numismatikçi; Bünyamin Kaynar'ın vefatı sonrasında başsağlığı mesajı...

Başkan Büyükkılıç’tan başsağlığı mesajı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'dan Kayserili Koleksiyoncu ve Numismatikçi; Bünyamin Kaynar'ın vefatı sonrasında başsağlığı mesajı yayımladı.

22 Mayıs 2018 tarihinde İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden Bünyamin Kaynar ile ilgili olarak Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç mesajında,

"Bünyamin Kaynar'ı ebediyete uğurladığımız bugünde, değerli hatırasına hürmetimizin sonsuz olduğunu belirtmek isteriz. Emekli Bankacı olan ve hobi olarak başladığı ancak zaman içerisinde ülke çapında madeni ve kağıt para ile Osmanlıca eserler koleksiyoncusu olan Kayserili Hemşerimiz vefat etmiştir. Yapmış olduğu çalışmalarla, ardında bıraktığı eserlerle ve paha biçilmez koleksiyonu ile her zaman anılacak ve bu ülkeye yapmış olduğu katkıları ile genç nesillere örnek olacaktır. Sayın Bünyamin Kaynar, Kayseri'nin yetiştirdiği önemli isimler arasında yer almıştır. Bedenen aramızdan ayrılışı bizi hüzne boğmuştur. Bu derin acıyı ancak paylaşarak taşıyabileceğimizin farkındayız. Merhum hemşehrimiz Koleksiyoner Bünyamin Kaynar'a Allah'tan rahmet, yakınları ve sevenlerine ve özellikle Ülkemizde koleksiyon, numismatik ve özel müze sahibi olan camiasına başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber