Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 27 Ekim 2018 - 12:08 Yorum: 0

Başkan Büyüksimitçi: "Cumhuriyetimizin 95. Yılı Kutlu Olsun"

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Cumhuriyetimizin 95. yıldönümü nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak sanayicilerin...

Başkan Büyüksimitçi: 'Cumhuriyetimizin 95. Yılı Kutlu Olsun'

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Cumhuriyetimizin 95. yıldönümü nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak sanayicilerin ve tüm halkın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; "Ülkemizin aydınlık geleceği için, bugün her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu açıktır. Daha güçlü, daha mutlu, daha varlıklı ve ekonomik olarak en güçlü ülkeler arasında yerimizi almak için daha çok üretmek, kazanmak, zenginleşmek ve gelişmek zorundayız. Ülke olarak kritik bir dönemden geçiyoruz. 95 yaşındaki Türkiye Cumhuriyeti bu kritik günlerin üstesinden gelecek güçtedir. Gazi Mustafa Kemal'in hedeflediği, "muasır medeniyet seviyesine" ulaşmak için, özel sektör olarak ekonomiye yapacağımız katkıların, istihdam sağlamadaki görev ve sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Bu sorumluluklarımızı yerine getirmede tüm üyelerimizle birlikte büyük çaba gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, sanayicilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramlarını kutluyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber