Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ağustos 2016 - 12:13 Yorum: 0

Başkan Cabbar çalışmaları inceledi

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Yahyalı yolundaki refüjde devam ettirdikleri peyzaj çalışmalarını...

Başkan Cabbar çalışmaları inceledi

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Yahyalı yolundaki refüjde devam ettirdikleri peyzaj çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

Refüjlere kent estetiği kazandırmak için, dalamit, pomza, kiremit irmiği, ağaç kabuğu ve çim sınırlayıcı taşlarla peyzaj çalışmalarının diğer tüm refüjlerde de devam edeceğini belirten Başkan Cabbar, şehir mezarlığında yeni istimlak edilen 15 bin m2'lik alandaki çalışmaları da yerinde inceledi. Başkan Cabbar "20 adada 560 adet mezarın yapılacağı alandaki çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. İstinat duvarı yapım çalışmalarının da devam ettiği alandaki çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak şehir mezarlığımızı önemli ölçüde genişletmiş olacağız" diye konuştu.

Başkan Cabbar çalışmaları inceledi

Başkan Cabbar çalışmaları inceledi

Başkan Cabbar çalışmaları inceledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber