Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 31 Mayıs 2016 - 22:28 Yorum: 0

Başkan Cahan Uosb’yi Ziyaret Etti

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Tekstil Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) yönetim kurulunu ziyaret ederek, "Kentimizin menfaatleri için birlikte ortak...

Başkan Cahan Uosb’yi Ziyaret Etti

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Tekstil Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) yönetim kurulunu ziyaret ederek, "Kentimizin menfaatleri için birlikte ortak akıl ile çalışacağız" dedi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yeni seçilen UOSB yönetimine iade-i ziyarette bulundu. Başkan Cahan'ın ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur'da bulundu. Cahan'ı UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ağaoğlu karşılarken, sanayinin daha iyi yerlere gelmesi adına iş birliği yapılması yönünde karar çıktı.

Burada bir açıklama yapan Başkan Nurullah Cahan, "Kentimizin ekonomisinde önemli bir yeri olan UOSB'nin en iyi yerlere gelmesi için iş birliği içinde olacağız " dedi. Cahan, "Bugün yeni yönetimimize iade-i ziyarette bulunduk. UOSB ile birlikte Uşak'a hizmet etmek için çalışacağız. Ortak projeler geliştirerek ilimize hizmet etmek niyetindeyiz. Bunun için üzerimize düşen ne varsa gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle OSB yeni yönetimine görevlerinin hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

Marka bir organize sanayi için el ele vererek başaracaklarını dile getiren UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ağaoğlu, "Görevi layıkıyla yerine getirmek için temsil aldık. bizler yeni bir sayfa açarak işlerimizi yapacağız. Daha önce üç dönem Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yapmıştım. Oradaki tecrübelerimizi buraya aktarmak için çaba vereceğiz. Başarılı olmak adına ilimizin tüm dinamiklerini harekete geçirmek istiyoruz. Belediyemiz de bize bu konuda destek veriyor. Bursa ve Manisa gibi şehirlerin organize sanayileri gibi olmak hedefiyle yolumuzda ilerliyoruz. Hep birlikte bu hedefimizi gerçekleştireceğiz"

Başkan Cahan Uosb’yi Ziyaret Etti

Başkan Cahan Uosb’yi Ziyaret Etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber