Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Ekim 2014 - 14:28 Yorum: 0

Başkan Çakır, Doğanşehir'de incelemelerde bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Doğanşehir ilçesinde incelemelerde bulundu.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, Doğanşehir...

Başkan Çakır, Doğanşehir'de incelemelerde bulundu

MALATYA- Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Doğanşehir ilçesinde incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, Doğanşehir Belediyesi'ne bağlı Erkenek Mahallesi'ndeki asfalt çalışmalarını denetleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Çakır, Doğanşehir ilçesinde biri statik diğeri de sıcak asfalt ekibi olmak üzere iki ekibin çalışmalarına devam ettiğini kaydetti. 

Halka kaliteli hizmeti götürmek ve hizmet kalitesini yükseltmek için özverili bir çaba içerisinde olduklarını belirten Çakır, "Halkımız bizden çok ciddi bir hizmet bekliyor. Büyükşehir belediyesi olarak bu beklentileri karşılama gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu sene çok ciddi çalışmalar yapıldı. Önümüzdeki yıl hedefimiz yaptığımız çalışmaları iki katına çıkarmak olacaktır. Bunun için ciddi bir yapılanma gerekiyor ve bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah önümüzdeki sene grup yolları başta olmak üzere ilçelerimizde yol sorununu çözmüş olacağız" ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinleri ise Malatya'nın büyükşehir olmasından sonra mahallerine daha fazla yatırım yapıldığını belirttiler.

İnceleme gezisine, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ertan Mumcu, Zeki Sarılar, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ile bazı daire başkanları ve şube müdürleri de katıldı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber